Hjem / Nyheter / LHK-90 innleder samarbeid med Nit/Hak og Lillestrøm Topphåndball:

LHK-90 innleder samarbeid med Nit/Hak og Lillestrøm Topphåndball:

Spennende satsing på guttelag
LHK-90 har laget en intensjonsavtale med Nit/Hak. Målet er å forsterke satsingen på G95. – Et kjempespennende opplegg som Lillestrøm Topphåndball også er med på, sier lagleder Liv-Kari Høilund. Laget søker nå flere spillere.

G95-laget til LHK-90 har det siste året trent fire ganger i året og virkelig utviklet seg. I Baldus Cup tidvis storspilte guttene og tok seg velfortjent til kvartfinale. I serien ble det 5 plass på nivå 2, men med et spill som vaslet at sluttspillplassen er innen rekkevidde.

Nå er det ytterligere spennende ting på gang rundt guttene:

– Vi prøver å få til et samarbeidslag i 2010/2011 med Nit/Hak. Vi har hatt et par treninger sammen. Det har gått veldig bra, derfor tror vi nå dette blir noe av. Både spillere og foreldre i begge klubber vil dette, og treningene vi har hatt har vært veldig allright, sier Høilund.

KLubbene har meldt på to lag i regionserien neste sesong – ett lag i G15 nivå 2 og ett lag i nivå 2 på G16.

– Vi har en spillergruppe på 17-20 spillere. Det er noen G96 spillee også. Så vi jakter på flere guttespillere født 1996, samtidig som vi ønsker flere født i 94, sier lagleder Liv-Kari.

– Hvem blir trener for det nye samarbeidslaget?

– Osvald Sander blir hovedtrener. Så håper vi å få Stian Bjermelan fra Lillestrøm Tophåndball inn en gang i uka, for å la gutta få mer ririktig og fysisk trening.I tillegg skal vi ha en trening i Hakadalshallen. Der stiller Nit/Hak med en trener i følge intensjonsavtale.

Dermed skal gutta fortsette å trene fire ganger i uken.

Det er også Lillestrøm Topphåndball interessert i. Der er de opptatt av å utvikle samarbeidet med Lhk-90 for å få frem flere toppspillere som kan være med å dra Lillestrøm-håndballen videre oppover på håndballstigen.

– – LTH vil utvikle et større og bedre guttemiljlø. Og de har set at vi har produsert gode spillere før. Derfor er det virkelig spennende det som vi har på gang nå.

Vil du lese når gutta trener, følg med på lagsiden deres (i menyen oppe til venstre)