Hjem / Nyheter / To lag til topps og en 2.plass i Baldus Cup 2010

To lag til topps og en 2.plass i Baldus Cup 2010

Eventyrlig helg for LHK-90
Fanfarer, jubel, intense håndballdramaer og pokaler! Tre LHK-90 lag i finaler samtidig – i OL-arenaen Håkonshall på Lillehammer.Baldus Cup 2010 23-25 april ble et eventyr utenom det vanlige for alle som var med fra Lillestrøm Håndballklubb. Se VIDEO fra turneringen.

For knapt noen gang har vi reist hjem fra turnering med tilsvarende resultater:

J92 og J97 tok førsteplass og J95 kom på andre plass. Gutter 95 kom til kvartfinalen. I tillegg gjorde de andre lagene våre det bra og gjennomførte en rekke flotte kamper.

Video fra finalene finner du nederst i denne artikkelen.

I finalen i J92 mellom LHK-90 og naboklubben Skedsmo var det aldri noen tvil om hvem som var det sterkeste laget. Det var fullt fortjent da de røde og blå kunne slippe jubelen løs og løfte pokalen over hodet.

I J95 nådde jentene til trener Svein Risberget finalen for tredje året på rad. Baldus Cup-rekord vil vi tro. Denne gang måtte laget gi tapt for et velspillende Oppsallag. Likefullt: 1 førsteplass, 2 andreplasser i en og samme turnering på tre år er sterkt.

J97 finalen var ingen ting for folk med dårlige nerver og svake hjerter. Nok et finaleoppgjør mot naboklubb Skedsmo, men denne gang så jevnt at det måtte sudden death til. Og da Lilelstrøm-jentene feide det avgjørende målet inn, var det ingen ende på jubelen. Folk reiste seg, eldre LHK-90 spillere applauderte anerkjennende på sidelinjen til de unge heltinnene. Her har LHK-90 et mulig storlag på gang.

Baldus Cup er en av Norges største innendørs håndballturneringer. Over 600 kamper ble spilt i ulike haller i Lillehammer-området og det kom lag fra både Vest-Norge, Midt-Norge og Østlandsområdet.

LHK-90 deltok med nesten alle sine lag. To fulle busser med spillere dro fredag ti Lillehammer for å spille over 60 kamper på en helg. Som tidligere bodde de sammen på Lillehammer videregående skole. Og alle vi snakket med hadde hatt en fin helg.

Spesielt imponert ble vi av de aller yngste spillerne våre – både for hvordan de spilte og hvordan de opptrådte utenfor arenaen og på skolen vi bodde på.

Det er sosialt å reise på turnering sammen på denne måten.

Stor takk til alle foresatte og familier som også tok turen til Lillehammer for å heie på lagene. Det var fullt på Hammer Hotell der de fleste Lillestrømlingene bodde og det var mange hyggestunder både på og utenfor arenaen.

Her er gruppe vinnerne i Baldus 2010

J12 : Lillestrøm
J13 : Oppsal 1
J14 : Oppsal 1
J15 : Kolbotn 1
J16 : Gjøvik Og Vardal
J18 : Lillestrøm
G12 : Langhus 1
G14 : Skogn 3
G16 : LFH 09
G18 : Skogn

Se video fra finalene på You Tube her.