Hjem / Nyheter / Vl du hjelpe LHK-90 og støtte godt ungdomsarbeid?

Vl du hjelpe LHK-90 og støtte godt ungdomsarbeid?

LHK-90 jakter på nye sponsorer
– Vi trenger flere nye sponsorer. sier nyvalgt leder for økonomiutvalget, Liv-Kari Høilund. Utvalget starter nå opp arbeidet med å fornye og forsterke de treårige sponsoravtalene LHK-90 har med det lokale næringslivet.

De siste tre årene har Lillestrømbanken, Nokian Dekk, Rørteft, Peppes Pizza, Lillestrøm Osteopati, Comet Sport og Allkopi hatt treårige sponsorkontrakter.

I tillegg har klubben hatt mer kortvarige sponsorater med 3M og Jekyll & Hyde frisør i Lillestrøm

– Vi håper å fornye avtaler og skaffe helt nye. Sponsorinntektene våre må opp på et høyere nivå om vi skal få til den sportslige satsingen vår. I dag finasierer de bare draktene våre og knapt nok det, sier Liv Kari Høilund.

Det nye økonomiutvalget består foruten av Liv-Kari Høilund av Svein O. Solberg, Hanne Pedersen, Jon Ingar Uthus, Nina Løvlien og Cecilie Olstad.

Cecilie er kasserer og utvalgets kontaktperson inn mot styret sammen med Liv-Kari.

– Vi er fem medlemmer i utvalget. Men jeg vil i tillegg spille med flere av medlemmene og ressursene våre i og rundt klubben, sier Liv-Kari, som driver regnskap og revisorfirma i Lillestrøm til daglig

– Hva er de andre viktigste oppgavene som økonomiutvalget står overfor nå?

– Å få inn gode sponsorkontrakter er prioritet en. Dernest er det å få opp grasrotandelen. Den er for lav. Men aller først må vi legge et langtidsbudsjett for klubben. Vi må ha oversikt over utgifter fremover slik at vi ser hva vi må ha inn av sponsorinntekter, sier Liv-Kari.

Dessuten handler det å få inn store arrangementer og få et samarbeid med Lillestrøm Topphåndball som også kan generere inntekter.

– Vi må få inn nye landskamper eller samarbeide om andre arrangementer som kan gi oss inntekter igjen. Landskampen i 2008 var en fest. Det samme var landsturneringen, sier Liv-Kari.

– Kanskje det er noen som leser dette som er i posisjon til å kunne sponse LHK-90. Andre har kanskje innspill og tips om bedrifter eller ressurspersoner som kan sponse oss. Hva kan de gjøre?

– Send mail til meg, så skal vi ta kontakt, avslutter Liv-Kari Høilund.

Mailen kan du lage og sende ved å trykkeher.

Her kan du se planen som det nye økonomiutvalget og styret har tatt frem