Hjem / Lag / Handicap HU / HU laget vårt fikk 1. og 4. plass i Landsturneringen i fotball og håndball

HU laget vårt fikk 1. og 4. plass i Landsturneringen i fotball og håndball

Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund har siden 1991 arrangert Landsturneringen i fotball og håndball for utviklingshemmede. Denne gangen ble den arrangert på Jessheim 8. – 10. september.

Lillestrøm Håndballklubb stilte med to lag, et 4-er lag og et 7-er lag. Det var første gang vi har vært med på dette arrangementet. 10 spillere var med og deltok gjennom hele helga. På fredag, åpningsseremoni med Alex Rosèn og Katrine Moholt med «Allsang på Jessheim».

Kamper hele lørdag. Bankett på kvelden sammen med 1700 deltagere på lørdag kveld med Erik Thorstvedt som toastmaster, deretter dans med et allsidig band fra Nittedal.
På søndag var det kamp igjen fra klokka 09:00 og utover. 7-er laget kom i B-finale og klarte en fjerdeplass og 4-er laget gikk helt til topps og fikk en diger pokal!

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com