Hjem / Nyheter / Lillestrøm håndballklubb søker ny daglig leder

Lillestrøm håndballklubb søker ny daglig leder

Daglig leder

Da vår nåværende daglige leder går videre til nye utfordringer ser vi på ny etter daglig leder i 50-70 % stilling. Stillingsoppgaver går i hovedsak ut på å ivareta klubbens administrative oppgaver.

Lillestrøm Håndballklubb ble stiftet i november 1990 og har i dag over 500 medlemmer. Klubben trener og spiller sine hjemmekamper i Skedsmohallen og Vollahallen i Lillestrøm. Klubben har en solid, veldrevet økonomi.

• Følge opp serieoppsett og cup-påmeldinger
  • Kommunikasjon med lagledere og klubbens medlemmer forøvrig
  • Administrativt ansvar for oppfølging og gjennomføring av håndballskoler sammen med Lilllestrøm Topphåndball
  • Dialog med RØN (Norges håndballforbund, region Øst)
  • Følge opp kontakten med kommunen og Idrettsrådet
  • Ansvar for innkjøp til kioskdrift
  • Ansvar for medlemsregister i KlubbAdmin
  • Ansvar for fakturering og oppfølging av utestående krav i forbindelse med trenings- og medlemsavgift samt klubbdugnaden
  • Utbetale trener- og dommerhonorar
  • Føring av regnskap, herunder avstemme innbetalinger mot Buypass
  • Annet forefallende arbeid

Vi kan tilby

• Uhøytidelig arbeidsmiljø
  • Stor fleksibilitet i arbeidsdagen
  • For den rette kandidaten er det store muligheter for å påvirke prosesser, arbeidsmetoder og rutiner i klubben
  • Konkurransedyktige betingelser

Du er en strukturert og ryddig person som evner å holde god oversikt og kan håndtere mange oppgaver/prosjekter samtidig. Du kommuniserer godt med de aller fleste og er flink til å holde involverte parter godt informert og oppdatert. Du er gjerne engasjert i idretten.

Det er en fordel med kjennskap til regnskap, men ingen forutsetning da full opplæring vil bli gitt. Har du kjennskap til idrettorganisasjoner er dette ett pluss.
Arbeidssted er Skedsmohallen, og betingelser etter avtale med styret i Lillestrøm håndballklubb.

Søknadfrist er så fort som mulig, senest innen 17. November. Søknader vil bli behandlet fortløpende og aktuelle kandidater blir fortløpende kalt inn til intervju.

For nærmere informasjon om stillingen kan følgende personer kontaktes:
Anders Stusdal (mobil: 92851444) eller Tonje Raadim (mobil: 99271605)

Søknad med CV sendes på e-post til Lillestrøm Håndballklubb, post@lillestromhandballklubb.no

Stillingen ligger også på Finn: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=107189820

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com