Hjem / Lag / Jenter 2008 / Supertøft samarbeid mellom jentene og guttene

Supertøft samarbeid mellom jentene og guttene

Samarbeidet mellom jenter 2008 og gutter 2008-2009 har blomstret i løpet av denne høsten. Guttelaget var heldige og fikk låne to fantastiske jentespillere da de var litt få i en serierunde. Når klubben kjørte dommerkurs, samarbeidet lagene rundt slik at vi fikk til en bra løsning for alle parter. Jentene og guttene hadde en felles treningsøkt som startet med «Follow the Leader» det er ingen tvil om at jentene er rå på denne dansen, og guttene prøvde så godt de kunne og henge med.

I tillegg har vi slått sammen lagene og kjørt treningskamp mot Skjetten. Da kjørte vi blanda lag mot dem. Det var kjempegøy! Mange fine prestasjoner på banen og fine heiagjenger. Vi gleder oss til enda mer samarbeid i fremtiden. Sammen blir vi bedre

Lojalitet – Respekt – Begeistring

Sara 🙂