Hjem / Nyheter / Tusen takk for fantastisk dugnadsinnsats

Tusen takk for fantastisk dugnadsinnsats

I november har klubben hatt ca 230.000 i inntekter fra arrangementer i hallene våre. Dette er svært mange penger for en klubb som Lillestrøm Håndballklubb. Vi ønsker å være en sosial klubb og har derfor holdt medlemsavgiften lav over flere år nå. Klubben er derfor helt avhengig av disse pengene.

Vi i Styret er dog ydmyke for den fantastiske dugnadsinnsatsen som er lagt ned av foreldrene til barna våre. Vi er meget imponert og takker hver og en av dere foreldre for en fantastisk innsats! TUSEN TAKK!

Vi i Styret vil se på mulighetene for å påskjønne barn/foreldre til våren. I år fikk alle spillerene våre utdelt et par med klubben sine sokker som takk for dugnadsinnsatsen. Hva det blir til neste år vil Styret komme tilbake til. Tusen, tusen takk nok engang for fantastisk innsats.

Hilsen Styret i Lillestrøm Håndballklubb

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com