Hjem / Nyheter / Sara tar stafettpinnnen som Daglig Leder i klubben

Sara tar stafettpinnnen som Daglig Leder i klubben

Ny daglig leder som vi ansatte i slutten av november valgte dessverre å trekke seg fra stillingen. Vi ønsker han lykke til videre.

Dermed tar Sara Alexandra Krüger over som daglig leder. Som dere ser av miniportrettet nedenfor så har hun mange jern i ilden, og jobben i Lillestrøm Håndballklubb er en deltidsstilling – husk det dersom dere ikke får svar fra henne umiddelbart 🙂

Sara Alexandra Krüger, 29 år

Jeg kommer fra Oslo og er oppvokst på Vestli/Stovner hvor jeg begynte å spille håndball som 11 åring og ble trener allerede som 13 åring. Jeg ble hovedtrener for håndballskolen da jeg var 14 år. I tillegg til det så har jeg vært cuparrangør, dommer, styremedlem og styreleder i ulike klubber.

Jeg jobber ellers som daglig leder for Høybråten og Stovner Idrettslag, der jeg jobber i administrasjonen for alle 14 gruppene, idrettslaget har over 2000 medlemmer og flere anlegg, blant annet en markahytte og et skitrekk. Jeg vil bruke mye av de erfaringene fra denne stillingen, men jobben i Lillestrøm er likevel forskjellig fra H&S med noe annerledes arbeidsoppgaver. Disse gleder jeg meg til å utforske/lære meg.

En del av dere har sikkert sett meg både i Volla- og Skedsmohallen da jeg er hovedtrener for gutter 2008-2009.

Jeg er takknemlig for at jeg får muligheten til å jobbe i administrasjonen i Lillestrøm Håndballklubb og gleder meg til å bli ordentlig kjent med klubben og deres medlemmer. Jeg er tilgjengelig på telefon og mail: 92423016, daglig.leder@lillestromhandballklubb.no

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com