Hjem / Nyheter / Vi gleder oss over å ha med Nordvik & Partners Romerike på laget!

Vi gleder oss over å ha med Nordvik & Partners Romerike på laget!

Tirsdag 6/02 hadde markedsansvarlig i klubben et meget hyggelig møte med Elisabeth Hekne og Kyrre Gåsvær i Nordvik & Partners Romerike. Nordvik & Partners Romerike er nye sponsorer av klubben, og de er en utrolig viktig bidragsyter. For oss som er en breddeklubb, er det viktig at vi har et godt tilbud til alle, og dette hadde ikke vært mulig uten våre sponsorer.

Nordvik & Partners Romerike er opptatt av å engasjere seg i nærmiljøet, og å være synlig der “det skjer”. Deres kontorer på Romerike er relativt nyåpnede, men de er for all del ingen ferskinger av den grunn. For Nordvik & Partners Romerike er det viktig med kvalitet i alle ledd, og de har ansatt mange dyktige meglere med stor suksess og mange års fartstid i bransjen.

I tillegg til å gå inn med sponsormidler til klubben, ønsker de også å gi noe til klubbens medlemmer. I tiden fremover, vil det bli presentert en verveavtale samt at det vil komme flere spennende kampanjer for klubbens medlemmer samt deres familie og venner.
Dette blir et spennende og innholdsrikt samarbeid, og vi gleder oss stort over å ha med Nordvik & Partners Romerike på laget!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com