Hjem / Nyheter / Møt vår nye daglige leder: Lars Erik Aas

Møt vår nye daglige leder: Lars Erik Aas

Lars Erik startet i praksis som ny daglig leder like etter påske. I en periode går han “i læra” hos Sara for å få innføring i vår klubb og en del av våre rutiner. Men dette er en mann med mye erfaring både i denne type stilling og med håndball, så det tar nok ikke lang tid før han står på egne ben.

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 46 år og bor på Jessheim sammen med kone og 2 barn. Inda født 2001 og Alice født 2004 spiller begge to håndball. Jeg kommer fra samme type jobb i Ull/Kisa håndball. En jobb jeg har hatt i 5 år. Før det var jeg kommentator for IMG, et produksjonsselskap som leverte travsendinger til NRK og TV2. Jeg har selv spilt håndball fra jeg var 7 år og flyttet litt rundt i min «håndballkarriere». Klubber som jeg har spillt for er Ull/Kisa, Fjellhammer, Skedsmo, Refstad/Veitvet. Jeg har også trent lag i alle aldersklasser og senior. En Hobby ved siden av håndball er Hest – og da travhester – og jeg har tre hester sammen med min far. Jeg har hatt mange ulike roller og verv innenfor idrettslag og travlag/forbund.

Hva gleder du deg mest til i din nye rolle i klubben?
Jeg gleder meg til å bli kjent med klubben og deres medlemmer, samt ta del i utviklingen av barn og unge håndballspillere.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com