Hjem / Nyheter / Presentasjon av styret 2018/2019: Styrets leder

Presentasjon av styret 2018/2019: Styrets leder

På årsmøtet før påskeferien ble ett nytt styre valgt inn for sesongen 2018/2019. Vi presenterer hvert medlem med ett lite portrett og først ut er styrets leder, Anders Stusdal.
Jeg er 43 år og pappa til ei jente på J05. Jeg er nå styrets leder. Før dette har jeg vært to år som økonomiansvarlig/nestleder i klubben, og jeg har sittet i økonomiutvalget i den perioden. Jeg bor sammen med samboer og to barn på Vigernes. Jeg er født og oppvokst rett utenfor Bergen og flyttet til Lillestrøm i 2005. Når jeg var barn/ungdom drev jeg med fotball og friidrett, mest friidrett. Til daglig er jeg økonomisjef i Moelven Modus som holder til på Jessheim.
Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet i Lillestrøm Håndballklubb. Klubben er meget godt drevet, og økonomien er god. 2018 gleder jeg meg til å se alle guttene og jentene ha det gøy på håndballbanen. I 2018 blir også et spesielt år, hvor vi skal åpne beach håndballbanene på Vigernesjordet. Dette tror jeg kommer til å skape et positivt engasjement rundt klubben vår.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com