Hjem / Nyheter / Klubben kjøper nytt telt

Klubben kjøper nytt telt

I sesongen 2017/2018 har vi vært heldig å få flere store minirunde- og loppetassen arrangement som gir godt bidrag til klubbdriften. Vi ønsker å rette en stor takk til all den dugnadsinnsatsen alle foreldrene legger ned i disse arrangementene!

Som takk for dugnadsinnsatsen har styret bestemt at noe “synlig” skal tilføres spillere og deres supportere. I år har vi valgt å kjøpe et nytt telt til klubben. Dette teltet vi ha premiere på årets Fredrikstadcup. Det innebærer at vi i år vil ha telt både på Kongsten og Merkur. Vi håper dette blir samlende punkt for alle Lillestrømlag og -supportere uansett alder! I tillegg er det lov å håpe at teltet blir benyttet for å finne en skyggefull plass og ikke for å beskytte seg mot regnet.

Lykke til i Fredrikstadcup!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com