Hjem / Featured post / Presentasjon av styret 2018/2019: arrangement, Tina

Presentasjon av styret 2018/2019: arrangement, Tina

Tina Andersen er ny inn i styret etter årsmøtet i mars, og er har tatt rollen som arrangementsansvarlig i klubben.

Jeg er bosatt på Skedsmokorset med mann, to barn og en hund,  hvorav en sønn spiller håndball i klubben. Han er i det store håndballkullet i klubben med gutter født 2006. Jeg flyttet til Skedsmo fra Oslo i 2011. Tidligere har jeg drevet med hester, håndball og løping. Jeg er utdannet kokk, men driver nå som selvstendig næringsdrivende.

Jeg gleder meg til å jobbe både med serierunder og de flotte arrangementene i Skedsmohallen som vi har vært så heldige å få tildelt fra håndballforbundet. Minirunde- og loppetassen-arrangmentene har vi fått masse skryt for fra regionen, og ikke minst fra besøkende lag rundt i området vårt. Det er inspirerende! Jeg deltok for første gang i “sjefs-rollen” på minirunden som ble avholdt for ett par uker siden og jeg er stolt over den innsatsen alle foreldre gjør både på slike arrangement og i vanlige kampdager under resten av sesongen i alle våre haller.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com