Hjem / Featured post / Nytt styre i Lillestrøm Håndballklubb

Nytt styre i Lillestrøm Håndballklubb

Under årsmøtet 25.mars ble det valgt nytt styre i klubben.

Styreleder Anders Stusdal, nestleder Harald Martens Meyer, Styremedlem Anna Berg og varamedlem Stian Adner går ut av styret. Vi takker for det gode arbeidet de har lagt ned over flere år.

Her er presentasjon av det nye styret i lillestrøm Håndballklubb.

Styreleder (ny)
Gry Sørensen
Er daglig leder i Norges Frukt- og Grønnsaksgrossisters Forbund (NFGF)
Relasjon: Mor og lagleder på J08
Personlig: Jeg er 49 år, oppvokst på Skedsmokorset, men har bodd i Lillestrøm på Vigernes de siste 10 årene.
Motivasjon: Jeg gleder meg til å være tettere på en klubb i utvikling. Ny strategi med tydelige mål er snart på plass, og implementeringen av denne ser jeg frem til å være med på.
Lillestrøm Håndballklubb er den største håndballklubben i Lillestrøm Kommune, med over 600 medlemmer fordelt på 48 lag i alle aldersgrupper.  Med Skedsmohallen som hovedarena er Lillestrøm Håndballklubb en viktig arena for barn og unge i Lillestrøm, og å oppleve idrettsgleden til barn og unge gir en stor glede tilbake. Å spille på lag med klubben, trenere, spillere, lagledere, samarbeidspartnere, foreldre og alle andre som har et hjerte for Lillestrøm Håndballklubb kan ikke bli annet en bra.
Nestleder
Nina Stenvaag Leira
Yrke: Administrasjonssjef ved Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS
Relasjon: Mamma på G06 og J03
Personlig: Jeg er 45 år, oppvokst i Odalen og har bodd i Lillestrøm de siste 15 årene.
Motivasjon: Jeg har vært med i styret siden 2019, og er med fordi jeg mener at klubben er en veldig viktig arena for barn og unge i Lillestrøm. Jeg ser hvor mye glede og samhold håndballen gir, både for spillere, foresatte og andre som er involvert i klubben. Derfor har jeg lyst til å være med på å utvikle klubben videre.
Økonomiansvarlig
Amund Eidet
Yrke: Leder for prosjektboligsalg i Mestergruppen
Relasjon: Far til to gutter på hhv G10 og G13. Personlig: 38 år, samboer, far til tre gutter (jobber aktivt med å øke gutteandelen i klubben). Opprinnelig fra Trøndelag, men har bodd på Volla i Lillestrøm siden 2009.
Motivasjon: Jeg er økonomiansvarlig i styret og ønsker å bidra til at klubben drives solid, i kombinasjon med at man tilbyr et best mulig sportslig og sosialt tilbud til klubbens spillere. Har sittet i styret siden 2018.
Markedsansvarlig
Øivind Johannesen
Yrke: Er autorisert finansiell rådgiver i Strømmen sparebank.
Relasjon: To døtre som spiller håndball, på henholdsvis J09 og J05
Arrangementsansvarlig
Tina Andersen
Yrke: selvstendig næringsdrivende med eget tatovørstudio i Oslo. Utdannet kokk og restaurant fag med fagbrev fra hotell Bristol. Fagbrev som paramedic
Personlig: jeg er 45 år gammel , oppvokst i Danmark og flyttet til Norge i 1995. Jeg er bosatt på Skedsmokorset. Gift og to barn på 14 og 16 år. Mamma og arrangement ansvarlig på gutter 06.
Har sittet i styret i 4 år.
Styremedlem (ny)
Charlotte Lüthcke Solberg
Yrke: Jobber i markedsavdelingen i Elkjøp Norge som Markedsansvarlig for Epoq og Eventansvarlig.
Relasjon: Mor til ei sprettende jente på J10 og for en tøff gutt på G06.
Personlig: 37 år og opprinnelig fra Oslo og flyttet til Lillestrøm og Vigernes i 2010. Jeg spilte håndball på mine yngre dager. Da jeg bikket 20 ble ball og klister byttet mot kjærligheten. Og swoop så ble jeg trener da junior ville prøve seg på håndball. I dag er jeg kun en av mange ivrige på sidelinja som heier fram Lillestrøm. Swoop så sitter jeg i styret. Nå gleder jeg meg til å bidra med å holde barn, ungdommer og voksne aktive i Lillestrøm håndball så lenge som mulig. For meg er det viktig at spillere, foreldre og trenere trives og følger seg ivaretatt og at de får den utviklingen dem ønsker. Heia for håndballglede for alle.
Styremedlem (ny)
Ole-Johannes Sognnæs
Yrke: Programvareutvikler hos Cenium der jeg lager hotellsystemer
Relasjon: Pappa til 04 jente
Personlig: Jeg er 44 år, opprinnelig fra Hakadal og bodd i Lillestrøm siden 2000. Jeg har drevet mye med sport, både aktiv selv, og som trener og lagleder, og ikke minst, som ivrig heiagjeng. Når jeg nå blir med i Styret i Lillestrøm HK, håper jeg at jeg kan bidra i det gode arbeidet for at LHK skal være et sportslig bra, og et sosialt sted, der alle skal trives, så vi beholder aktive ungdommer i alle aldre, fra 7 til 50år. Gjerne 60 og 70 også. Gutter og jenter.
Varamedlem (ny)
Live Marstein
Yrke: Prosjektleder i Posten og Bring
Relasjon: Jeg har en sønn på G09 og ei datter på J07. Og tante til to jenter som også spiller i klubben.
Personlig: Jeg er 46 år, oppvokst på Eidsvoll og har bodd i Lillestrøm siden 2008.
Jeg har tidligere vært litt involvert i lagledelsen til begge lagene til barna mine. Nå ønsker jeg å gjøre en arbeidsinnsats i styret for å støtte det videre arbeidet med å få en klubb som bidra til idrettsglede.