Hjem / Featured post / SLM fortsetter samarbeidet med Lillestrøm håndballklubb

SLM fortsetter samarbeidet med Lillestrøm håndballklubb

Vi er glade for å kunne fortelle at SLM Revisjon AS forlenger sitt samarbeid med Lillestrøm håndballklubb – og fortsetter med det som draktsponsor på magen de kommende 4 sesongene.

SLM er en svært viktig samarbeidspartner for Lillestrøm håndballklubb, og det gode samarbeidet strekker seg mange år tilbake i tid.

Erik Myhrer, Statsautorisert revisor og partner i SLM Revisjon AS og Lars Erik Aas, Daglig leder i Lillestrøm håndballklubb

For oss er lokal tilknytning og synlighet i nærmiljøet viktig. Vi ønsker å støtte opp om lokalidretten for barn og unge. Det er så mye positivt forbundet med Lillestrøm Håndballklubb, og vi ønsker å bidra til en styrking av dette arbeidet slik at barn og unge kan spille håndball lengst mulig, og på like vilkår. Å se vår logo på barn og unge som stråler av idrettsglede gjør oss stolte sier Erik Myhrer, Statsautorisert revisor og partner i SLM Revisjon AS.

Med visjonen Idrettsglede for alle, med håndball som en livslang idrett, ønsker Lillestrøm håndballklubb å være en åpen og engasjert klubb. Vi jobber hele tiden for å tilby et godt miljø for barn og unge, og gjennom avsatte midler i et eget fond har vi som mål å kunne bidra til at alle som ønsker det skal kunne spille håndball i klubben. Vi har ingen og miste, og det er interessen for idretten og det sportslige som skal avgjøre hvilket lag du spiller på, ikke økonomi, sier Lars Erik Aas, Daglig leder i Lillestrøm håndballklubb.

SLF Revisjon AS er svært opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnene der hvor de opererer, og har gjennom en årrekke vært en viktig bidragsyter til det lokale idretts-/ og kulturliv. Med lang erfaring, stort engasjement, høyt kunnskapsnivå og allsidig praksis, er SLM godt rustet til å være diskusjonspartner for både den daglige ledelsen og styret hos sine klienter. Les mer om SLM revisjon her

Ønsker du å bli samarbeidspartner med Lillestrøm Håndballklubb?
Send e-post til daglig.leder@lillestromhandballklubb.no