Hjem / Featured post / Sommerhilsen🏖

Sommerhilsen🏖

KjÊre hÄndballspiller, Supporter og frivillig.

Det har gÄtt snart 1,5 Är siden aktiviteten i hÄndball Norge stoppet opp. Et Är med mye usikkerhet, mange regler, nedstengning og Äpning for sÄ Ä stenge ned igjen.

Det har vÊrt et langt Är med til dels lite hÄndballaktivitet. NÄ krysser vi fingre og tÊr for at vi skal komme tilbake til normal aktivitet fra hÞsten.

Jeg vil rette en stor takk til alle dere trenere, lagledere som har strukket dere langt for Ă„ kunne tilby aktivitet det siste Ă„ret.

Jeg vil rette en stor takk til foreldre og frivillige i denne krevende perioden.

Vi retter Þynene mot hÞsten og en feiende flott hÄndball sesong. Savnet av vafler og kaffe i en hÄndballhall er det ingen ting som kan mÄle seg med. Smilende svette hÄndballspillere, dommerflÞyte og trenere som veiver med armer og ben, latter og tÄrer.

Let the game begin:)

I klubben jobbes det pÄ noen uker til. Treningstider for neste sesong skal settes opp og sendes ut til lagene. Det jobbes pÄ spreng for Ä fÄ med flere foreldre i forskjellige oppgaver. Vi har plass til mange. Bidrar alle litt, sliter vi ikke ut noen fÄ. Har du lyst til Ä vÊre med Ä bidra til det beste for aktiviteten i LillestrÞm hÄndball, ikke nÞl med Ä ta kontakt med DL, lagleder eller styret.

Treningstider vil bli sendt ut i uke 27. Det er dialog med noen av vÄre naboklubber ang tider blant annet med Skedsmo.

Det forelÞpige kampoppsettet har vÊrt til evaluering rundt i lagene. NÄ er det meldt inn omberamming. Regionen vil nÄ sette opp kampoppsettet for hÞstsesongen og det er ventet Ä bli publisert i uke 32.

LillestrÞm hÄndballklubb er en stor familie.:)

Lad batteriene godt, sÄ ser vi frem til og gleder oss til en fantastisk sesong. De fÞrste kampene er satt opp 4.sept mens NM for senior drar i gang i august og vÄrt damelag skal spille mot Eidsvoll i fÞrste runde. Vinner vi den kampen vil neste mostander vÊre Romerike Ravens (tidl RÊlingen) Den kampen skal spilles innen 25.august.

Klubben skal over pÄ nytt medlemsregister, Hoopit. Det vil bli sendt ut mail med link til det nye registeret. Her blir dere bedt om Ä registrere dere. FÞrst registrerer foreldre seg, deretter registrere dere barna.

Vi ses i hallen!

NÄ stÄr sommer, sol og ferie for tur og jeg Þnsker dere alle en riktig god sommer.

DL