Hjem / Dugnad / Rutine for dugnad i Skedsmohallen

Rutine for dugnad i Skedsmohallen

Sjekkliste oppstart av dugnad

• Dugnaden skal starte opp senest en time før første kamp.
  • Hente sekretariat plastboks i kiosken 2. etg. Egen mappe ligger klart med kamp rapporter.
  • Sette frem 1 pult og 2 stoler til sekretariat pr bane som skal brukes (står under den borteste tribunen).
  • Sett frem og rydd inn 2 innbytterbenker til hvert av lagene.
  • Matchklokke(r) ligger inne i skapet på Vaktrommet (glassburet i vestibylen hvor tilsynsvakten sitter). Ta også med en stor og en liten trommel med skjøteledning.

Sjekkliste avslutning dugnad

• Rydde bort pulter og stoler til sekretariat (skal stå under den borteste tribunen).
  • Matchklokke(r) legges tilbake i skapet på Vaktrommet.
  • Ta imot dommeravregningene de sjekkes , legges i egen mappe
  • Ring inn resultat for alle kamper til Resultat tlf : 81568333 bare følg instruksene.
  • Legg dommeravregning , kamp rapporter i egen mappe.
  • Denne legges i postkassen til Lillestrøm Håndball klubb , utenfor styrerommet .
  • Sett sekretariat bag tilbake til Kiosken (husk at stoppeklokker, time-out kort og fløyter følger bagen).
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com