Hjem / Dugnad / Rutine for kioskdugnad i Skedsmohallen

Rutine for kioskdugnad i Skedsmohallen

Oppstart og underveis

  • Tell over varer.
  • Start opp kaffekoking og vaffelsteking raskest mulig.
  • Kaffe: Til en full kanne brukes 8 skjeer med kaffe.
  • All vaffelrøre som har vært frossen og står på benk/i kjøleskap skal brukes før fersk vaffelrøre brukes. (Gjelder kun hvis det står røre som er tatt opp av fryseren).
  • Det selges ikke pølser når det er kamp på vanlig ukedag.
  • Pølsekokeren fylles med vann opp til risten og skrus på, temperaturen skal stå på 80 grader.
  • Det selges ikke mye pølser før «lunsjtid», legg derfor ikke for mange pølser i pølsekokeren på de tidligste kampene.
  • Pølser og lomper ligger på benken på bakrommet, i kjøleskapet eller i fryseren (tas i denne rekkefølgen).
  • Fyll opp brusskapet i kiosken med brus og andre kjøleprodukter underveis og før dugnaden avsluttes.
  • Sjekk at det er søppelsekker i søppelbøttene både på tribunen og foran kiosk.
  • Gå runder på tribunen og rydd søppel, tøm søppeldunker hvis nødvendig.
  • Tomme bruskasser settes ut foran kiosken og på tribunen, sjekk om de blir fulle og bytt ut underveis.
  • Bruk åpnede varer/forpakninger først (kaffe, pølser, lomper, ketchup, sennep, syltetøy mm.)
  • Når dere trenger mer varer, ta de eldste varene/forpakningene først.
  • Det holder at to bokser med syltetøy og en flaske ketchup og sennep står fremme. Man trenger ikke åpne ny forpakning før den andre er tom.
  • Dommere skal ikke få gratis mat og drikke.

Avslutning

  • Noen starter å gjøre opp kassa.
  • Tell over varebeholdning.
  • Skru av kaffetrakter og ta ut kontakten.
  • Skru av pølsekoker og ta ut kontakten.
  • Pølser og lomper har vært frosne, de skal derfor ikke fryses på nytt. Kast derfor eventuelle rester.
  • Syltetøy, ketchup og sennep som har vært åpnet, skal settes i kjøleskapet. Øvrige på lagerrommet.
  • Er det vaffelrøre igjen, skriv dato på kartongen med tusj og sett de i fryseren (ikke legg kartongene, de kan lekke).
  • Hell aldri vaffelrøre i vasken, da tettes rørene. Skal røre kastes, skrus korken på og kartong med røre kastes i søpla.
  • Tøm og vask kaffekanner og kolber. Husk å kaste gammelt kaffefilter.  La kaffekannene stå og lufttørke, ikke lukk igjen lokk.
  • Tøm og vask pølsekoker. Ikke sett på lokk, pølsekokeren skal stå og lufttørke.
  • Vask alle flater godt med såpevann, husk barbenk og vinduskarm utenfor kiosken.
  • Vaffeljern skal rengjøres grundig.
  • Vask gulv i kiosken og på bakrommet.
  • Alt nødvendig vaskeutstyr står på bakrommet.
  • Lås kiosken og lagerrommet (utenfor kiosken, merket Bøttekott).
  • Renhold er viktig, vi serverer og selger mat!

 

God dugnad  🙂

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com