Hjem / Dugnad / Rutine for kioskdugnad i Vollahallen

Rutine for kioskdugnad i Vollahallen

Generelt

  • Kiosken bemannes med 2 personer, det anbefales at de samme to som bemanner kiosken også har med vaffelrøre. Da sikrer vi at vaffelrøre blir levert ved oppstart og steking kommer i gang i god tid før kampstart.
  • Vi disponerer brusskap og høyskap merket med klubbens navn. Her finnes alt nødvendig utstyr til gjennomføring av kioskdugnaden.  Nøkler til skapene ligger i kioskkassen.  Vi kan også bruke fryser og kjøleskap som står på kjøkkenet.  Kjølevarer skal låses inn i brusskapet etter dugnad.  Varer som skal fryses kan ligge i fryseren.
  • Vaffelsteking foregår på bord på innsiden av kioskluken. Dette bordet står stort sett i kiosken eller i foajeen under trappen, flytt dette inn i kiosken om nødvendig.
  • Plakat med vareutvalg og priser henger på glassruten mot foaje.
  • Vi har ikke ansvar for å tømme søppel, men skulle det bli veldig fult, finnes ekstra søplesekker i et av skapene. Den fulle sekken knytes og settes ved siden av søplestativet inne på kjøkkenet.

Oppstart og underveis

  • Start opp kaffekoking og vaffelsteking raskest mulig.
  • Kaffe: Til en full kanne brukes ca. 6 skjeer med kaffe.
  • All vaffelrøre som har vært frossen og står på benk/i kjøleskap skal brukes før fersk vaffelrøre brukes. (Gjelder kun hvis det står røre som er tatt opp av fryseren).
  • Pølsekokeren fylles med vann opp til risten og skrus på, temperaturen skal stå på 80 grader.
  • Det selges ikke mye pølser før «lunsjtid», legg derfor ikke for mange pølser i pølsekokeren på de tidligste kampene. Avpass pølsekoking etter beste evne mot slutten av dagen.
  • Pølser og lomper ligger på benken, i brusskapet, i kjøleskapet eller i fryseren (tas i denne rekkefølgen).
  • Sjekk at det er søppelsekker i søppelbøttene.
  • Gå runder på tribunen og rydd søppel, tøm søppeldunker hvis nødvendig.
  • Tomme bruskasser settes ut foran kiosken og på tribunen, sjekk om de blir fulle og bytt ut underveis.
  • Bruk åpnede varer/forpakninger først (kaffe, pølser, lomper, ketchup, sennep, syltetøy mm.)
  • Når dere trenger mer varer, ta de eldste varene/forpakningene først.
  • Det holder at to bokser med syltetøy og en flaske ketchup og sennep står fremme. Man trenger ikke åpne ny forpakning før den andre er tom.
  • Dommere skal ikke få gratis mat og drikke.

Betalingsterminal

  • Se egen rutine i kiosken for iZettle betalingsterminal.
  • Internett-tilgang:
    • Trådløst nett Akershus-FK Gjest
    • Brukernavn 35lhk
    • Passord lhk#2015

Avslutning

  • Noen starter å gjøre opp kassa.
  • Tell over varebeholdning.
  • Kaffetrakter og pølsekoker rengjøres og settes inn i høyskap.
  • Pølser og lomper som har vært frosne skal ikke fryses på nytt. Ikke-kokte pølser og lomper legges i brusskap.  Eventuelle rester av kokte pølser skal kastes.
  • Syltetøy, ketchup og sennep som har vært åpnet, skal settes i brusskapet. Øvrige i høyskapet.
  • Er det vaffelrøre igjen, skriv dato på kartongen med tusj og sett de i fryseren.
  • Hell aldri vaffelrøre i vasken, da tettes rørene. Skal røre kastes, skrus korken på og kartong med røre kastes i søpla.
  • Vask alle flater og bord godt med såpevann.
  • Vaffeljern skal rengjøres grundig og settes i høyskap.
  • Lås brusskap og høyskap.
  • Renhold er viktig, vi serverer og selger mat!
Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com