Hjem / Klubb / Bli medlem

Bli medlem

Info og priser

• Enkeltmedlem koster 400 kr/år/person.
  • Familiemedlemskap koster 600 kr/år/familie. Familiemedlemmene må være registrert i samme husstand. Hvis du velger denne så må alle i familien allerede være registrert i MinIdrett. Følg instruksjonene lenger ned om Familiemedlemskap.

Følg instruksjonene under for å:

1. registrere deg i MinIdrett (avsnitt Ny bruker MinIdrett)
  2. melde deg inn i Lillestrøm Håndballklubb (avsnitt Bli Medlem)
  3. eventuelt knytte sammen familiemedlemmene for ett familiemedlemskap (avsnitt Familiemedlemskap).

Dersom du får problemer med MinIdrett (registrering eller annet) ring support på telefon 03615.

Ny bruker MinIdrett

Hvis du ikke har bruker i MinIdrett så kan du lage en ved å følge instruksjonene under eller se videoen.

• Gå til nettsiden https://minidrett.nif.no/
  • Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)
  • Skriv inn personinformasjon
    • Ved opprettelse gjøres det en automatisk sjekk mot vårt folkeregister. Registrer derfor fødselsnummer og navn slik det er registrert i folkeregisteret, ellers vil registrering feile (unntak er utenlandske statsborgere som ikke er registrert i vårt folkeregister).
    • Registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på sms.
  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn).
  • Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn).
  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn engangspassord du nå har fått tilsendt på SMS.

Brukeren er nå registrert. Gå videre til neste avsnittet Bli medlem i klubben.

Bli medlem

Du kan søke opp en klubb og melde deg inn i klubben og grenen du ønsker medlemskap i. Følg instruksjonene under eller se videoen.

• Klikk på lenken Finn ny klubb.
  • Søk opp klubben du vil søke medlemskap i. (Lillestrøm Håndballklubb)
  • Marker klubben i søkeresultatet.
  • Hak av for klubben og aktuell gren (Håndball, ikke “Beachhåndball) du vil melde deg inn i.
  • Klikk til slutt på knappen Send søknad.

Du har nå sendt søknad til Lillestrøm Håndballklubb om å bli medlem. Du vil få tilbakemelding fra klubben i løpet av de neste dagene.

Familiemedlemskap

Du kan legge til dine familiemedlemmer fra din egen profil i Min idrett.

Hvert enkelt av familiemedlemmene du legger til vil ha sin egen profil og vil kunne logge seg inn hver for seg, samtidig som du selv kan administrere hver av profilene samlet. Du kan for eksempel melde på og betale for kurs og arrangementer, og betale for lisenser for hele familien i en operasjon.

Dette gir også muligheter for at barna etter hvert som de blir eldre, kan logge seg på selv, og vedlikeholde sine egne kontaktopplysninger og på egenhånd melde seg på til ulike arrangementer og kurs, samtidig som foreldrene i sin egen profil kan følge med på hvilke kurs og arrangementer barna er påmeldt, og følge med på om lisensen er betalt, etc.

Hvordan legge til familiemedlemmer?

Det er tre alternative måter å legge til familie på:

1. Under Foreslåtte, vil personer som er registrert med samme e-postadresse som deg selv automatisk vises. Sett hake for de du ønsker å legge til, og klikk på knappen Legg til. (Arkfanen Foreslåtte vises ikke, dersom det ikke er noen profiler registrert med samme e-postadresse)
  2. Under Eksisterende profil, kan du legge til profiler som allerede er registrert med en annen e-postadresse enn din egen. Skriv inn e-postadresse til profilen du ønsker å legge til, og klikk på knappen Søk. Sett hake foran den eller de du vil legge til, og klikk Legg til. Det blir da sendt en forespørsel om familietilknytning til denne profilen, som mottaker må logge inn i sin profil og godkjenne.
  3. Under Nytt familiemedlem, kan du registrere familiemedlemmer som ikke tidligere er registrert. Skriv inn personopplysninger, og klikk på knappen Legg til.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com