Hjem / Sponsorer og bidrag / Støtt oss med din Grasrotandel

Støtt oss med din Grasrotandel

Grasrotandel

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Du kan velge hvilket lag eller forening som får 5 prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

• Web: Registrer din støtte til å støtte klubben vår her
  • Mobil: Send SMS til 2020: Grasrotandelen 876184532
  • Kommisjonær. Scann strekkoden på toppen av siden eller vis bildet her

Fremgang fra i fjor

Som grafen viser har vi en positiv utvikling på antall spillere som støtter oss, men vi trenger enda flere spillere til å støtte oss. Spør deres foreldre, besteforeldre, naboer, tanter, onkler og venner om de har registrert seg for grasrotandelen. Begynn å støtte oss ved å logge inn på Norsk Tipping, eller send en SMS til 2020 med teksten: Grasrotandelen 876184532

Hjelp oss å få flere til å støtte oss med sin grasrotandel.

Hjelp oss med støttet ved å skrive ut verve-lapper og gi dem til venner å familie. Skriv ut verve-lappene dine her.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com