Hjem / Sponsorer og bidrag / Samarbeidsavtale med Egon Lillestrøm

Samarbeidsavtale med Egon Lillestrøm

EgonlogoEtter en tid med god dialog med Egon Lillestrøm, gikk Lillestrøm Håndballklubb og Egon Lillestrøm inn en samarbeidsavtale, den 01.01.16. Avtalen løper i første omgang i 1 år, med mulighet for forlengelse. Avtalen innebærer i all hovedsak at Lillestrøm HK mottar en 10% kickback på det som blir bespist på avtalen, altså at klubben får 10% av det regningen kommer på. Det er derfor i klubbens interesse at så mange som mulig legger bespisning til Egon Lillestrøm, enten det er privat eller i forbindelse med et lagsarrangement. Vi ser derfor helst at dere velger Egon fremfor for eksempel Peppes. Husk at man må oppgi avtalenavn (Lillestrøm HK avtalen) når en skal spise.

I tillegg til kickback avtalen, har vi også en del andre elementer bakt inn i avtalen.

• Egon Lillestrøm kan etter avtale bruke Lillestrøm HK til å dele ut flyers o.l. for Egon Lillestrøm sin regning. Egon vil da stå for Pizza og brus til lagene som utfører dugnaden.
  • Egon vil ha sporadiske tilbud som går direkte til gjestene på bespisning i restauranten.
  • Egon vil kunne promotere seg selv ved enkelte arrangementer. Klubben får da for eksempel kaffe og kopper av Egon, som vi kan selge i kiosken. Klubben får da alle salgsinntektene.
  • Klubben får 10 stk. gavekort pr. sesong a kr. 400,-. Disse kan for eksempel benyttes ved arrangementer som klubben arrangerer.
Vi ønsker Egon Lillestrøm velkommen på laget, og ser frem mot et positivt samarbeid i 2016 og forhåpentligvis også i årene fremover.
Øivind Johannessen
Markedsansvarlig – Lillestrøm Håndballklubb