Hjem / Sponsorer og bidrag / Våre sponsorer

Våre sponsorer

Dette er våre lokale helter som sørger for at vårt lokale idrettslag kan bestå. Tusen takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere!!

ann-lbank-topp

Lillestrømbanken er utvilsomt lokalbanken i Lillestrøm. Banken ble opprettet i 1887, og feiret i 2012 sitt 125-årsjubileum. Lillestrømbanken er Lillestrøms eldste nålevende bedrift, og de er svært viktige for lokalsamfunnet. De er en selvstendig sparebank, men har samarbeid med Eika gruppen. Gjennom sitt samarbeid med Eika gruppen kan de tilby andre tjenester og produkter enn ren bankvirksomhet – blant annet forsikringer. Lillestrømbanken holder til på torvet i Lillestrøm, så ta turen innom for en hyggelig prat

Nordvik Eiendomsmegling Lillestrøm er din lokale eiendomsmegler på Romerike. Vi hjelper deg med å selge bolig og kjøpe bolig i Lillestrøm og ellers på Romerike. Klikk på eiendommer for å se hvilke boliger vi har til salgs, eller be om verdivurdering av din bolig.

annonse_comet_sportComet Sport Lillestrøm er Romerikes største leverandør av sportsutstyr til klubber, foreninger og firmaer. Hos Comet Sport finner du alt du trenger til håndball, fotball og innebandy. Som medlem av Lillestrøm Håndballklubb får du også handle til godt rabatterte priser. Comet Sport holder til i Storgata, så ta turen innom for en hyggelig handel.

Sponsor Bookkeper
Bookkeeper ble etablert i 2011 og er ditt lokale regnskapskontor. Bookkeeper jobber for å alltid ha de beste tekniske løsningene og de flinkeste ekspertene. Slik skal de gi kundene sine bedre tid, bedre kontroll og bedre økonomi. Bookkeeper skal gjøre regnskap og økonomi enkelt og gøy for kunder og ansatte. Bookkeeper leverer både regnskap, lønn og HR samt rådgivning til nærmere 2000 kunder. Deres kunder er alt fra små familiebedrifter til store konsern. Bookeeper er landsdekkende byrå som per i dag teller 130 motiverte medarbeidere på 13 lokasjoner i 8 forskjellige fylker.

annonse_rema_1000_kanalveien

annonse_slm

Egonlogo_sponsor

Ønsker du å sponse eller har bidrag til Lillestrøm Håndballklubb?

Firma (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)